Produkty pro gemasová čerpadla (26)

Mrkve Mrkev Daucus - Všechny naše přírodní extrakty

Mrkve Mrkev Daucus - Všechny naše přírodní extrakty

Naše esenciální olej z mrkve je dokumentován a pochází z udržitelných zdrojů. Kupujte přímo od výrobce pro vědomý nákup. Label Landema: Extrakce v našich destilérkách Země výroby: FRANCIE Země sklizně: FRANCIE Část rostliny: Semeno Složení: 100% Čisté, přírodní a celistvé. Olfaktorické poznámky: meruňka, kořeněné, ovocné, zemitý Kontrolováno a baleno v našich dílnách ve Francii Kultura Pocházející z Asie, mrkev je bylinná rostlina, která se aklimatizovala ve všech mírných oblastech světa a je ceněna pro kulinářské vlastnosti svých kořenů. Její semena jsou bohatá na esenciální oleje. Hlavní plantáže věnované produkci semen se nacházejí na západě a jihu Francie, která je velkým producentem mrkve. Výroba Semena jsou destilována vodní párou, aby se vyprodukoval náš esenciální olej z mrkvových semen, na našem výrobním místě v Provence. Ref: CAROHE1 Rodina produktu: MRKVE Typ extraktu: Esenciální olej Kód INCI: 100 % OLEJ Z SEMEN DAUCUS CAROTA SATIVA Země výroby: FRANCIE Země sklizně: FRANCIE Část rostliny: Semeno Kategorie použití pro jednotlivce: Složka Botanický název: Daucus carota L. Složení: 100% Čisté, přírodní a celistvé.
Bio Aronia Kapsle

Bio Aronia Kapsle

Smluvní výroba organických Aronia kapslí (veganské HPMC kapsle)
PIVOVARNICKÉ ENZYMY - GUMINÁZA-P

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - GUMINÁZA-P

GUMINASE-P je směs houbových ß-glukanáz, pentosanáz, amyláz a endoproteáz vybraných k zlepšení výtěžnosti extraktu z mladiny a rychlosti filtrace mladiny při vaření s syrovou pšenicí nebo syrovým ječmenem. ÚČELY Zvýšit výtěžnost extraktu z mladiny degradací složek buněčné stěny, zlepšit gelatinizaci škrobových zrn a umožnit amylázám snadněji dosáhnout jejich substrátu při vaření s vysokými hladinami syrové pšenice nebo ječmene. Zlepšit rychlost filtrace mladiny hydrolyzováním ß-glukanů a pentosanů. TEPLOTA Optimální 45-55°C. ÚČINEK pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. APLIKACE Guminase P se přidává na začátku rmutování. DOSTUPNOST Prášková forma v plastových nebo kartonových sudech o hmotnosti 25-50 kg. PŘÍKLADY 100% vaření ze syrové pšenice s použitím exogenních amyláz a Guminase P (míry: % w/w enzym/obilné zrno). Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotrióza (%) Glukóza (%) Volný aminokyselinový dusík (ppm)* Rychlost filtrace 0,1% (w/w)... Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri: Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri
Guarana - prášek

Guarana - prášek

Přírodní guarana prášek Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 590 kcal Doba trvanlivosti: 12 měsíců
Kapsle s kanabidiolem (CBD) / kanabigerolem (CBG) / kanabinolem (CBN)

Kapsle s kanabidiolem (CBD) / kanabigerolem (CBG) / kanabinolem (CBN)

Naše veganské kapsle s plným nebo širokým spektrem CBD, CBG a CBN využívají náš silný průmyslový konopí. Tyto kapsle obsahují CBD nebo CBG nebo CBN spolu s dalšími prospěšnými aktivními sloučeninami, jako jsou CBDa, CBGa, CBC, CBDV a přírodní terpeny. Personalizace zahrnuje: - CBD, CBG nebo CBN jako převládající kanabinoid - Požadovaná síla (např. 20 mg na kapsli) - Barva kapsle - Farmaceutická nádoba z PET nebo skla Naše veganské kapsle CBD, CBG nebo CBN jsou vysoce přizpůsobitelné, pokud jde o sílu, barvu a surové ingredience, což z nich činí ideální produkt pro vaše osobní portfolio.
Ceylonská skořice

Ceylonská skořice

V 16. století objevili portugalští dobyvatelé cejlonskou skořici na Srí Lance a přivezli toto koření do Evropy v 16. a 17. století. Cejlonská skořice se získává z divoce rostoucích stromů, které dosahují výšky až 10 m a rostou v lesích Cejlonu a jižní Indie. Toto koření se vyrábí z nejjemnější vnitřní kůry, která byla sklizena z tříleté výhonky. Pravá cejlonská skořice je silně vonné a chuťově vynikající koření. Každý, kdo ji někdy ochutnal, dobře ví, jaké různé chuťové kvality toto koření může mít. Sacharidy (g / 100 g): 4,0 Tuky (g / 100 g): 3,0 Bílkoviny (g / 100 g): 28 Energetická hodnota (kcal): 160 Minimální trvanlivost: 18 měsíců Čistá hmotnost (g): 30
Lípa - Lípa

Lípa - Lípa

Lípa
relvamine - inhibitory koroze

relvamine - inhibitory koroze

RELVAMINE Inhibitory koroze. Úprava vody: kotle, pára, horká voda, chlazená voda a čištění glykolu.
ESSERRA - Tekuté Organické Hnojivo

ESSERRA - Tekuté Organické Hnojivo

S tekutým organickým hnojivem ESSERRA, které lze aplikovat na rostliny z listů a půdy, dosáhnete zvýšení kvality a chuti plodů, produktů nebo úrody, pokud ho aplikujete průměrně 3-5krát v intervalech 10-15 dní. Díky tomu, že je organické a přírodní, nemá žádné vedlejší účinky ani škodlivé účinky.
Komplexní červi - tablety - Přírodní odčervení pro zvířata

Komplexní červi - tablety - Přírodní odčervení pro zvířata

Kočka nebo pes, který chodí ven, je obzvlášť vystaven riziku nákazy červy, když požírá vajíčka, která jsou snadno dostupná v okolním prostředí. Proto je zásadní pravidelně odčervovat vaše domácí zvíře pomocí tohoto komplexu bylin, které se tradičně používají proti parazitům. Česnek, Pelyněk, Řebříček, Tymián a Hřebíček působí vzájemně doplňkově proti červům a dalším parazitům, kteří mohou kolonizovat trávicí trakt vašeho zvířete. Česnek: odčervovací prostředek Pelyněk: odčervovací prostředek Řebříček: odčervovací prostředek Tymián: antiparazitární účinek ve střevech, obsahuje tymol s odčervovacím účinkem. Hřebíček: antiparazitární, obsahuje eugenol, který pomáhá při vylučování střevních červů.
Balení pro Krupici

Balení pro Krupici

V naší nabídce najdete obaly pro různé druhy krupice, jako jsou pohankové, ječné, proso, krupice atd. V závislosti na použití nabízíme poloprůhledné obaly, které umožňují prezentaci zboží, nebo obaly s ochrannou vrstvou, které jsou kompletně potištěné a chrání před slunečním světlem. LDPE s antistatickými přísadami má příznivý vliv na balení prašných produktů. POUŽÍVANÉ STRUKTURY: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Artyčoky - Španělské artyčoky

Artyčoky - Španělské artyčoky

Srdce, Čtvrtiny, Listy, Pozadí, Marinády, Roma "Styl"
Malý Kukuřice - Sklenice Koření

Malý Kukuřice - Sklenice Koření

Baby kukuřice
Kmínová semena

Kmínová semena

OREGÁNO CELÉ OREGÁNO MLETÉ Botanický název: Carum carvi Čistá hmotnost: 20 kg – 25 kg / Pytel
CENTOBOR - Potravinový doplněk

CENTOBOR - Potravinový doplněk

PRO SEBE A SVÉ BLÍZKÉ • Antivirové, antibakteriální, • Antifungální a vysoký antioxidační účinek, • Pomáhá zvyšovat odolnost těla, • Zpomalovat stárnutí, • Pomáhá vyrovnávat hormony, a díky obsahu zinku, hořčíku a vápníku pomáhá odstraňovat nedostatek minerálů.
Granule z neemového stromu - Granule z neemového stromu jako stimulátor růstu rostlin pro použití v ekologické produkci.

Granule z neemového stromu - Granule z neemového stromu jako stimulátor růstu rostlin pro použití v ekologické produkci.

A.R.T.S Neem granule jsou přírodní produkt pro podporu růstu rostlin a ochranu rostlin před škůdci žijícími v půdě. A.R.T.S. neem granule jsou zbytky semen neem po extrakci neemového oleje a používají se jako přírodní a ekologicky šetrné hnojivo a hnojivo v zemědělství a farmářství.
Pažitka - Bio a mražené bylinky

Pažitka - Bio a mražené bylinky

Čerstvě nakrájená, omytá a zmražená po sklizni. Pro obohacení vařených pokrmů, salátů, omáček, polévek... Preferuje se používat studené. Také vhodné pro teplé použití. Hmotnost: 50g
PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

DESATASE je amylolytická příprava (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydroláza), která katalyzuje hydrolyzu alfa-1,6 vazeb amylopektinu, což umožňuje dosáhnout vyšších výtěžků maltózy v kombinaci s maltogenními amylázami. ÚČELY Zvýšit diastatickou sílu sladu posílením působení přirozené ß-amylázy sladu. Zvýšit fermentovatelnost mladiny (zjevný limit attenuace). Přibližně 25 % celkových sacharidů mladiny je nefermentovatelných. Přidání Desatase v kombinaci s maltogenními amylázami, jako je Maltosylase, do fermentoru převádí nefermentovatelné dextriny na maltózu, která je následně fermentována na alkohol, což dává zjevnou attenuaci vyšší než 100 % bez ztráty plnosti chuti nebo udržení pěny. Při stejné koncentraci alkoholu jako u normálně attenuovaného piva bude super-attenuované pivo vyžadovat o 25 % méně surovin. Viz Modifikace attenuace. TEPLOTA Optimální 55-60 °C. Enzymatické složky jsou deaktivovány v pivu (pH 4,2)...
ESSERA Cu 6 - Hnojivo s mědí

ESSERA Cu 6 - Hnojivo s mědí

Díky obsahu speciálního systémového mědi pokrývá potřebu mědi a je přenosný pomocí vodičů. Díky obsahu mědi má také antifungální a antibakteriální účinek. Po aplikaci není ovlivněn okolními podmínkami. Nesmí se překračovat doporučené dávkování a je třeba se vyhnout aplikaci v horkých hodinách dne.
Sušené řepy - HoReCa

Sušené řepy - HoReCa

Historie řepy sahá více než 2000 let zpět. Tento kořenový plod je nejběžnější mezi zeleninovými plodinami. V sušené formě může být uchováván po dlouhou dobu. Její použití je podobné použití čerstvých kořenových plodin. Stejně jako jakýkoli sušený produkt, při kontaktu s tekutinou rychle obnovuje své vlastnosti. Použití pro Polévky, omáčky, maso, marinády, pokrmy z drůbeže, rýžové a zeleninové pokrmy. Chuť sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 54 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 260
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, hyperaktivity krve nebo tvorby ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Je absorbován pouze z 15 až 40 % z potravin, obilovin, výrobků z obilovin, hnědé rýže, sušeného ovoce, čerstvé zelené listové zeleniny a čokolády, což jsou některé z potravin bohatých na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži.
Pivovarské enzymy - Gumináza

Pivovarské enzymy - Gumináza

GUMINASE je směs houbových carbohydráz, včetně ß-glukanáz (ß1-3 a ß1-4 endo-glukanáz), xylanáz a hemiceluláz. Tato dobře vyvážená směs carbohydráz je bez proteáz, aby se zabránilo zvýšení zbarvení mladiny a zachovaly se bílkoviny pro pěnu piva. TEPLOTA GUMINASE lze používat až do 75 °C a nad touto teplotou se rychle inaktivuje. Obvyklé teploty používané během rmutování se shodují s optimální aktivitou GUMINASE. EFEKT pH Optimální pH je mezi 4,5 a 6,5. ÚČELY Snížit obsah ß-glukanu a pentosanu v mladině a viskozitu mladiny a usnadnit filtraci rmutu, stejně jako filtraci piva, zejména při vaření s vysokými hladinami surových zrn, jako je ječmen nebo pšenice. PŘÍKLADY Účinky přidání GUMINASE do vzorku sladu GATINAIS a do směsi 75 % sladu a 25 % surové pšenice (EBC konvenční rmut). A = přidání 1 kg na 10 tun sladu B = přidání 3 kg na 10 tun sladu C = přidání 1 kg na 1 tunu surové... SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D:SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.
ESSERA B - Hnojivo s Borem

ESSERA B - Hnojivo s Borem

Ethanolamin chelátovaný a snadno rozpustný ve vodě, obsahuje bor (B), který je rychle absorbován rostlinami. Zvyšuje udržení plodů a pomáhá při jejich dozrávání. Odstraňuje problém s nedostatečnou velikostí plodů a deformacemi. Zvyšuje odolnost rostliny vůči podmínkám prostředí.
SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

GUMINASE-P je směs houbových ß-glukanáz, pentosanáz, amyláz a endoproteáz vybraných k zlepšení výtěžnosti extraktu z mladiny a rychlosti filtrace mladiny při vaření s syrovou pšenicí nebo syrovým ječmenem. ÚČELY Zvýšit výtěžnost extraktu z mladiny degradací složek buněčné stěny, zlepšením gelatinizace škrobových zrn a umožněním amylázám snadněji dosáhnout jejich substrátu při vaření s vysokými hladinami syrové pšenice nebo ječmene. Zlepšit rychlost filtrace mladiny hydrolyzováním ß-glukanů a pentosanů. TEPLOTA Optimální 45-55°C. EFEKT pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. APLIKACE Guminase P se přidává na začátku rmutování. DOSTUPNOST Prášková forma v plastových nebo kartonových sudech o hmotnosti 25-50 kg. PŘÍKLADY 100% vaření ze syrové pšenice s použitím exogenních amyláz a Guminase P (míry: % w/w enzym/obilné zrno). Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotrióza (%) Glukóza (%) Volný aminokyselinový dusík (ppm)* Rychlost filtrace 0,1% (w/w)... Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri: Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri